ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ #9

Γεννήθηκα στη Λευκωσία το 1983. Αποφοίτησα από το πρακτικό τμήμα του λυκείου Ακροπόλεως και ακολούθως υπηρέτησα στην ΕΦ ως δεκανέας Πυροβολικού.

Σπούδασα μουσική στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου απόκτησα μεταπτυχιακό στην ηλεκτροακουστική σύνθεση. Από το 2007 εργάστηκα στους τομείς των πωλήσεων, διαφήμισης και τηλεπικοινωνιών. Το 2011 έγινα μέλος του Κέντρου Κυπρίων Συνθετών.

Από το 2010 δραστηριοποιήθηκα επιχειρηματικά στους τομείς της οργάνωσης εκδηλώσεων, εξοικονόμησης ενέργειας, στα κτηματικά και στο διαδικτυακό εμπόριο. Το 2018 φοίτησα στο ESCP Business School στη Γαλλία με υποτροφία αποκτώντας τον επόμενο χρόνο μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων. Έκτοτε είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων και ανάπτυξης νέων προϊόντων.

Έχω παρευρεθεί σε δεκάδες διαμαρτυρίες στην Κύπρο και στο εξωτερικό κατά της τουρκικής κατοχής, της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της διαφθοράς. Άρθρα μου έχουν δημοσιευτεί στον κυπριακό τύπο. Το 2020 δημιούργησα με άλλους συναγωνιστές την ομάδα της Κάθαρσης με απώτερο σκοπό την απαλλαγή από τα δεινά που ταλανίζουν τον τόπο μας.

Μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μου ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ