Ο πόλεμος των νεοταξιτών κατά της Εκκλησίας και όχι μόνο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΘΟΥ ΚΟΙΡΑΝΙΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ

Ο πόλεμος των νεοταξιτών κατά της Εκκλησίας και όχι μόνο

Άθως Κοιρανίδης, Μέλος Δ.Σ.


Το τελευταίο διάταγμα περί λοιμοκάθαρσης πρέπει να έχει πείσει και τους πλέον δύσπιστους για τις πραγματικές προθέσεις των νεοταξιτών κυβερνόντων να εργαλιοποιήσουν την υγιειονομική κρίση για να επιβάλουν με ύπουλο και δικτατορικό τρόπο το δαιμονικό σχέδιο των διεθνών μεντόρων τους για επιβολή παγκόσμιας διακυβέρνησης μέσω του μηδενισμού των εθνών, της απονομιμοποίησης των κρατών, του εξευτελισμού των θεσμών, της αποδόμησης της δημοκρατίας, της κατάργησης των παραδόσεων, της φτωχοποίησης των ανθρώπων και της «σωτήριας» αντικατάστασής τους με ένα νέο παγκόσμιο σύστημα ελεγχόμενο κεντρικά από μία ελίτ ζάμπλουτων επιχειρηματιών.

Έχοντας ως βασικό εργαλείο τους κατά τόπους κυβερνώντες, η παγκόσμια ελίτ ξεδιπλώνει με γρήγορους ρυθμούς τα σχέδιά της εκμεταλλευόμενη την τρέχουσα υγειονομική κρίση που για κάποιους δεν προκλήθηκε από φυσικά αίτια αλλά από τεχνητά.

Πριν ένα περίπου μήνα, όταν οι απανταχού Ρωμαιοκαθολικοί χριστιανοί ετοιμάζονταν να εορτάσουν το Πάσχα, παρατηρήθηκε έξαρση των κρουσμάτων και της πίεσης των συστημάτων υγείας με αποτέλεσμα οι κατά τόπους κυβερνήσεις να προχωρήσουν σε καθολικό κλείσιμο των επιχειρήσεων και άλλων δημόσιων χώρων συμπεριλαμβανομένων των εκκλησιών. Έτσι, για δεύτερη συνεχή χρονιά οι χώροι λατρείας των ρωμαιοκαθολικών έμειναν κλειστοί κατά την περίοδο του Πάσχα.

Πριν λίγες μέρες και πρωτού περάσει ένας μήνας από τότε που η κυπριακή κυβέρνηση προχώρησε σε χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων επιτρέποντας τη λειτουργία των σχολείων, των χώρων εστίασης και άλλων δραστηριοτήτων και, όπως πολλοί συνομοσιολόγοι είχαν προφητεύσει, λίγες μέρες πριν την κορυφαία εορτή της Ορθοδοξίας, τα κρούσματα στην Κύπρο άρχισαν να αυξάνονται με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να «αναγκαστεί» να επιβάλει τον τρίτον καθολικόν εγκλεισμόν σε περίοδο 14 μηνών από το ξέσπασμα της υγειονομικής κρίσης και τον δεύτερο συνεχόμενο για το Πάσχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πληθαίνουν οι μαρτυρίες περί «λανθασμένων» αποτελεσμάτων των τέστ κορωνοιού.

Το διάταγμα της Παρασκευής 23 Απριλίου 2021 δεν περιορίστηκε στη περίοδο του Πάσχα. Επεκτάθηκε και για την περίοδο μετά τις 10 Μαίου 2021 διατάσσωντας την απαραίτητη προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή τέστ κορωνοιού για είσοδο σε κλειστούς δημόσιους χώρους όπως υπεραγορές, καταστήματα, θέατρα και εστιατόρια. Ουσιαστικά δηλαδή, προετοίμασε το έδαφος για το επόμενο βήμα που είναι το «πράσινο διαβατήριο». Ο συνδυασμός των μέτρων για τις δύο περιόδους δεν ήταν τυχαίος . Απέβλεπε στο να κατευθύνει το ενδιαφέρον στα μέτρα την περίοδο του Πάσχα και να μειώσει την προσοχή για τα μέτρα της αμέσως επόμενης περιόδου. Όπως διαφάνηκε από την ολιγόωρη αναδίπλωση της κυβέρνησης στο κλείσιμο των ναών μετά τις ανδτιδράσεις του Αρχιεπισκόπου και κάποιων Μητροπολιτών, πραγματικός στόχος ήταν η επιβολή του εμβολιασμού, όπως εξάλλου αυτό προτάσσεται με πρωτοφανή ένταση στα διαφημιστικά μηνύματα του Υπουργείο Υγείας τα οποία προβάλλουν τον εμβολιασμό ως την «μόνη λύση». Η αναδιπλωμένη στάση της κυβέρνησης ζητά τον περιορισμό της εισόδου στους ναούς μόνων όσων έχουν εμβολιαστεί ή έχουν πρόσφατο αρνητικό τέστ.

Οι εξαναγκαστικές πρακτικές της κυβέρνησης για επιβολή του εμβολιασμού προβληματίζουν και τους πιο δύσπιστους. Το ίδιο και η μονόπλευρη παρουσίαση των γεγονότων από τα ΜΜΕ. Η ραγδαία αύξηση των κοινοποιήσεων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έγκριτων διεθνούς κύρους επιστημόνων οι οποίου αποκαλύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία περί των κινδύνων των εμβολίων κατά του κορωνοιού φοβίζουν τους πολίτες και τους κάνουν όλο και πιο διαστακτικούς στον εμβολιασμό. Αυτό ωθεί τους νεοταξίτες να χρησιμοποιήσουν εκβιαστικές μεθόδους για να τον επιβάλουν.

Είναι φανερό ότι έχουμε εισέλθει σε μία εμπόλεμη περίοδο μεταξύ αυτών που υποστηρίζουν τον εμβολιασμό και αυτών που τον αντιμάχονται. Η εξέλιξη είναι αβέβαιη. Η άρνηση της Εκκλησίας να τηρήσει το κυβερνητικό διάταγμα ώστε να εφαρμόσει πρώτη την επιλεκτική είσοδο στους ναούς είναι ενθαρρυντική. Ο μαζικός ξεσηκωμός των πολιτών φαντάζει όλο και πιο πιθανός, παρόλο που οι Άγιες Μέρες που έρχονται δεν προσφέρονται για ξεσηκωμούς αλλά για νήψη, νηστεία και προσευχή.

Ας προσευχηθούμε η φετεινή Ανάσταση του Κυρίου να απαλλάξει τον λαό μας και όλο το ανθρώπινο γένος από τον κορωνοιό, την νέα τάξη πραγμάτων που λυσσαλέα επεξεργάζεται την εξαθλίωση του ανθρωπίνου γένους και τους εδώ εκπροσώπους της που απροκάλυπτα επιβάλλουν στον κυπριακό λαό τα καταστροφικά σχέδιά τους.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *