Το νέο αντισυνταγματικό διάταγμα της κυβέρνησης

Το νέο αντισυνταγματικό διάταγμα της κυβέρνησης

24 Απριλίου 2021

Η εξαγγελία του νέου αντισυνταγματικού διατάγματος της κυβέρνησης από τον Υπουργό Υγείας έπεισε ακόμη και τους πλέον άπιστους για την απόλυτη χειραγώγηση της κυβέρνησης μας αλλά και του παλαιοκομματικού κατεστημένου από τη παγκόσμια δικτατορική ολιγαρχία η οποία ως γνωστό αποσκοπεί στον εθνομηδενισμό, στην αποδόμηση των θρησκειών και των παραδόσεων και στον εξευτελισμό της ανθρώπινης προσωπικότητας.

Όπως αναμενόταν, λίγες μέρες πριν την κορυφαία εορτή της Ορθοδοξίας, τα πιόνια της παγκόσμιας δικτατορίας αποφάσισαν να αποκλείσουν τους πιστούς από τους ναούς, να απαγορεύσουν τους παραδοσιακούς πασχαλινούς εορτασμούς και να δώσουν ακόμη μία γροθιά στην τραυματισμένη κυπριακή οικονομία και στην καταρρακωμένη ψυχολογία των πολιτών.   Είναι αξιοσημείωτο ότι πριν ένα περίπου μήνα παρόμοια μέτρα λήφθηκαν σε άλλες χριστιανικές χώρες όταν αυτές γιόρταζαν το Πάσχα των Καθολικών.

Οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου και κάποιων μητροπολιτών  για ανυπακοή στα μέτρα και οι έντονες αντιδράσεις πολλών πιστών, προκάλεσαν την άμεση υπαναχώρηση της κυβέρνησης , επιτρέποντας την πρόσβαση τους ναούς υπό προϋποθέσεις.   

Τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση σήμερα επεκτείνονται και μετά την περίοδο των εορτών του Πάσχα.  Σε άλλη μία απέλπιδα προσπάθεια εκβιασμού των πολιτών για καταναγκαστικό εμβολιασμό, η κυβέρνηση Αναστασιάδη ανακοίνωσε την απαγόρευση της εισόδου σε δημόσιους χώρους όπως υπεραγορές, θέατρα, εστιατόρια κλπ όσων δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν πρόσφατο αρνητικό τέστ κορωνοιού.  Τα μέτρα αυτά είναι δικτατορικά και σίγουρα θα προσβληθούν από τους πολίτες στα δικαστήρια.

Τα σημερινά γεγονότα αποτελούν άλλο ένα δείγμα γραφής των πρακτικών που αναμένεται να χρησιμοποιήσει το διεφθαρμένο παλαιοκομματικό κατεστημένο για να υποτάξει τον λαό μας στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων. 

Ο λαός οφείλει να τιμωρήσει με την ψήφο του τα νεοταξικά κόμματα και να βάλει στη βουλή πατριωτικά κινήματα που θα αντισταθούν και θα προστατεύσουν τα δημοκρατικά δικαιώματα των κυπρίων πολιτών.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *