COVID 19 – Ίσως η μεγαλύτερη υγειονομική απάτη όλων των εποχών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΘΟΥ ΚΟΙΡΑΝΙΔΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ

COVID 19 – Ίσως η μεγαλύτερη υγειονομική απάτη όλων των εποχών

Άθως Κοιρανίδης, Μέλος Δ.Σ.

13 Απριλίου 2021

Ο COVID 19 είναι μία υπαρκτή νόσος που λόγω της ψηλής μεταδοτικότητάς της έχει εξαπλωθεί σε όλον τον πλανήτη.  Έχουν περάσει 15 μήνες μετά την επίσημη εμφάνισή του και ο καθένας και η καθεμιά από μας μπορεί να εξάγει τα δικά του και τα δικά της συμπεράσματά αφενός ως προς την  επικινδυνότητα του και αφετέρου ως προς τις συνέπειες των μέτρων αντιμετώπισής του.   

Η επικινδυνότητά του ιού καθορίζεται από τη θνητότητά του.  Έχοντας πλέον στην διάθεσή μας τις επίσημες στατιστικές θανάτων παγκοσμίως αλλά και στην Κύπρο, επιβεβαιώνεται ότι η θνητότητα του COVID 2019 είναι περίπου ίδια με αυτή της γρίππης Α.  Αυτό επιβεβαιώνεται και από τον συνολικό αριθμό θανάτων ο οποίος στην Κύπρο το 2020 ήταν κατά 1,6% λιγότεροι από αυτούς του 2019 και 0,2% λιγότεροι από τον μέσον όρο της τριετίας 2017-8-2019.

Παρόλη τη χαμηλή θνητότητά του, ο COVID 19 έχει προκαλέσει τεράστιες κοινωνικο-οικονομικές αλλαγές στις πλείστες χώρες του πλανήτη,  πρωτίστως λόγω των άστοχων, παράλογων και υπέρμετρων μέτρων που λήφθηκαν για αντιμετώπισή του καθώς και της γκαιμπελικής επικοικωνιακής πολιτικής που υιοθετήθηκε για προβολή του. Οι σημαντικότερες από αυτές τις αλλαγές συνοψίζονται στη συνέχεια.

Πρώτον, η παγκόσμια οικονομία συρρικνώθηκε κατά 4,2 %, ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη φορά μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Η Κίνα ήταν η μόνη από τις 8 μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου που παρουσίασε άυξηση με ποσοστό 2,0%, μικραίνοντας την διαφορά της από τις ΗΠΑ και επιταχύνοντας τις προβλέψεις για κατάκτηση της πρώτης θέσης στην παγκόσμια κατάταξη.  Μέσα σε ένα τρίμηνο από την εκδήλωση της πανδημίας, η Κίνα ανέκαμψε και επανήλθε σε ρυθμούς ανάπτυξης μεγαλύτερους του 6,0% ετησίως.

Δεύτερον, η ανεργία αυξήθηκε κατακόρυφα στις πλείστες ανεπτυγμένες χώρες.  Στις ΗΠΑ ακούμπησε το ιστορικό υψηλό ποσοστό 14,7%.

Τρίτον, οι πλείστες οικονομίες αύξησαν σε ανησυχητικά επίπεδα το δανεισμό τους για να χρηματοδοτήσουν αφενός τα επιδόματα στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων που επιρεάστηκαν αρνητικά από τα περιοριστικά μέτρα που έλαβαν οι κυβερνήσεις τους και αφετέρου τα αυξημένα υγειονομικά έξοδα.

Τέταρτον, η ύφεση προκάλεσε την κατάρρευση της τιμής του πετρελαίου και της τουριστικής βιομηχανίας ενώ εκτόξευσε τη ζήτηση ηλεκτρονικών συστημάτων και υπηρεσιών.

Πέμπτον, οι 10 πλουσιώτεροι άνθρωποι του πλανήτη αύξησαν την περιουσία τους πέραν του 65% φθάνοντας τα 1,15 τρισεκατομμύρια δολλάρια Αμερικής.

Έκτον, οι συνάνθρωποί μας που ζούν κάτω από  το όριο της φτώχιας σε ολόκληρο τον πλανήτη αυξήθηκαν κατά 110 εκατομμύρια και συνεχίζουν να αυξάνονται.

Έβδομον, μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γης έτυχε δικτατορικής μεταχείρισης, παρανοικών περιορισμών και καταπάτησης βασικών ελευθεριών του , βάναυσης πλύσης εγκεφάλου και εκβιασμού για υιοθέτηση προληπτικών μέτρων αμφιβόλου αποτελεσματικότητας, όπως μαζική συχνή διεξαγωγή ελέγχων ταχείας ανίχνευσης, καθολική χρήση μάσκας, απαγόρευση λατρευτικών συνάξεων κλπ.

Όγδοον, οι ψυχικές ασθένειες πολλαπλασιάστηκαν προκαλώντας αποδόμηση των προσωπικοτήτων εκατομμυρίων ανθρώπων και σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Ένατον, μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας οδηγείται εκβιαστικά στον εμβολιασμό με ανεπαρκώς δοκιμασμένα εμβόλια, προκαλώντας άμεσα θανάτους και σοβαρές παρενέργειες με απρόβλεπτες συνέπειες.

Δέκατον, πλήθυναν οι υποστηρικτές της άκρατης παγκοσμιοποίησης καλούμενης  «Μεγάλης Επανεκκίνησης».  Ένας εξ’ αυτών, ο Πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, για πρώτη φορά μίλησε ανοικτά υπέρ του χαράγματος κωδικών που θα περιλαμβάνουν πληροφορίες για την κατάσταση υγείας του κάθε ατόμου κατά την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της ομάδας G20. Παρόμοια θέση εξέφρασαν ανώτερα στελέχη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ τα οποία συνέγραψαν το βιβλίο «Μεγάλη Επανεκκίνηση.

Οι πιο πάνω αλλαγές μπορεί να χαρακτηριστούν ως τεκτονικές αφού έχουν προκαλέσει τεράστιες ανακατατάξεις στο παγκόσμιο κοινωνικο-οικονομικό στερέωμα.  Είναι φανερό πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τα μέτρα που λήφθηκαν για αντιμετώπιση του COVID 19 προκάλεσαν πολλαπλάσια προβλήματα από αυτά που έλυσαν.  Τα προβλήματα δεν έχουν αποτυπωθεί πλήρως αφού κάποια από αυτά, όπως οι παρενέργειες των εμβολίων, θα διαφανούν σε βάθος χρόνου.

Με την πάροδο του χρόνου και την αποκάλυψη νέων στοιχείων φουντώνει όλο και περισσότερο η άποψη ότι o COVID 2019 εργαλιοποιήθηκε από την παγκόσμια ελίτ για εξυπηρέτηση των στόχων της για έλεγχο του πλανήτη.  Εκ του αποτελέσματος, κρίνεται ως πολύ πιθανόν ο COVID 2019 να είναι ένα πείραμα για παρατήρηση της αποτελεσματικότητας των μηχανισμών ψυχολογικού πολέμου της παγκόσμιας ελίτ και των αντιδράσεων της ανθρωπότητας σε αυτούς. Όπως προφητικά έχουν προειδοποιήσει οι εκπρόσωποι της παγκόσμιας ελίτ, φαινόμενα όπως των COVID 2019 θα ακολουθήσουν με μεγαλύτερη ένταση και συνέπειες.  Εκτός βέβαια αν αυτό ανατραπεί εκ των άνω αφού «άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελεύει».

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *