Η πανδημία του κορωνοιού και το δόγμα του σοκ

Η πανδημία του κορωνοιού και το δόγμα του σοκ

Άθως Κοιρανίδης, Μέλος Δ.Σ.

10 Μαίου 2020

Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.  Η καθημερινότητα και οι προτεραιότηττες των ανθρώπων έχουν αλλάξει άρδην.   Οι επιδημιολόγοι προσπαθούν να αναχαιτήσουν την πανδημία.  Οι ιατροί προσπαθούν να περιθάλψουν τους ασθενείς.  Οι μικροβιολόγοι προσπαθούν να ανακαλύψουν το εμβόλιο.  Οι οικονομολόγοι προσπαθούν να συγκρατήσουν την ύφεση. Οι επιχειρηματίες προσπαθούν να αναπτύξουν νέα κανάλια πώλησης και οργανωτικά μοντέλα. Οι ψυχολόγοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις ψυχασθένειες. Οι κοινωνιολόγοι προσπαθούν να ελέγξουν την οικογενειακή βία. Οι παιδαγωγοί προσπαθούν να εξοικιωθούν με την εξ’ αποστάσεων διαδασκαλία.  Οι κληρικοί προσπαθούν να κρατήσουν τους πιστούς μακριά από τους ναούς.  Οι πολιτικοί σιωπούν μη έχοντας κάτι να πουν.  Οι πολίτες πανικόβλητοι προσπαθούν να εγκλιματιστούν στα νέα δεδομένα.

Ο πλανήτης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και αυτός.  Οι δρόμοι και οι αιθέρες άδειασαν.  Οι χώροι διασκέδασης και κοινωνικής συνάθροισης σφραγίστηκαν. Οι βιομηχανίες έκλεισαν.  Οι ρύποι μειώθηκαν.  Η  φύση και το ζωικό βασίλειο αναζωογονήθηκαν.

Η πανδημία του κορωνοιού κατάφερε, σε μερικούς μόνο μήνες, να αποδομήσει τα λατρευτικά τυπικά, τα συνταγματικά δικαιώματα, τις βασικές ελευθερίες, τις πολιτισμικές παραδόσεις, τις εθνικές αξίες και τις προσωπικές συνήθειες των λαών του πλανήτη που καθιερώθηκαν με πόνο, κόπο, προσευχή και θυσίες, μέσα στην πολυετή ιστορία τους.

Ανεξάρτητα από το αν ο Covid-19 είναι ζωικής ή εργαστηριακής προέλευσης, αν είναι μία επικίνδυνη μεταδοτική νόσος ή μία απλή μορφή γρίππης, είναι βέβαιο ότι προκάλεσε πρωτοφανές σόκ στους κατοίκους του πλανήτη, κατά κάποιους συγκρίσιμο με αυτό που επέφερε η ρίψη της πυρηνικής βόμβας στην Χιροσίμα και οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι.

Η πανδημία βρήκε την ανθρωπότητα απροετοίμαστη.   Η συντριπτική πλειοψηφία των κυβερνήσεων αντέδρασε με προχειρότητα και αυτοσχεδιασμό.  Κάποιες χώρες αντέδρασαν καθυστερημένα, κάποιες πρόωρα, κάποιες χλιαρά, κάποιες υπέρμετρα.  Τα χλιαρά και καθυστερημένα μέτρα επέτρεψαν την έξαρση της πανδημίας ενώ τα πρόωρα και υπέρμετρα επέφεραν σοβαρό πλήγμα στις οικονομίες και περιόρισαν σε ανεπιθύμητα χαμηλά ποσοστά την ανοσία αγέλης αφήνοντας σημαντικό κίνδυνο επανόδου της νόσου.

Σε αντίθεση με τις κυβερνήσεις, κάποιοι φάνηκε να ήταν καλά προετοιμασμένοι για την πανδημία.  Οι πάμπλουτοι ολιγάρχες, μεγαλομανείς συνομώτες, εγκέφαλοι της παγκόσμιας διακυβέρνησης, οι οποίοι «προφήτευσαν» τον ερχομό της πανδημίας προ ετών και κατά κάποιους βρίσκονται πίσω από την διαρροή του κορωνοιού από το εργαστήριο καλλιέργειάς του, έδρασαν άμεσα και αποφασιστικά.    Εκμεταλλευόμενοι τον πανικό που προκάλεσε το σοκ της πανδημίας, εντατικοποίησαν τις δημόσιες προτροπές τους για εμβολιασμό των ανθρώπων, τάχατες για αποτελεσματικό εντοπισμό των ασυμπτωματικών ασθενών και προφύλαξη των υγειών, ενώ στην πραγματικότητα απεργάζονται την εμφύτευση της μικροκάρτας η οποία θα υλοποιήσει τον πλήρη έλεγχο των ανθρώπων.

Το δαιμονικό όραμα των εν λόγω εγκεφάλων για παγκόσμια διακυβέρνηση, είναι πλέον γνωστό.  Γνωστό είναι επίσης και το αρρωστημένο στρατηγικό σχέδιο για υλοποίηση του οράματος τους, το οποίο έχει ως θεμελιώδη στόχο την αποδόμηση των προσωπικοτήτων των εθνών, των λαών , των κοινωνιών και των ανθρώπων, την κάμψη των αντιστάσεών τους και την παράδοσή τους στα σατανικά τους σχέδια.

Οι έρευνες έχουν καταδείξει ότι απανωτά σοκ, όπως η πανδημία, το κούρεμα καταθέσεων, τα μνημόνια, οι μεγαλειώδεις τρομοκρατικές επιθέσεις όπως η ανατίναξη των δίδυμων πύργων στην Νέα Υόρκη, η ανάδειξη και αναρρίχηση στην εξουσία παρανοικών και αλλοπρόσαλλων προσωπικοτήτων όπως του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλτ Τράπμ  κ.ο.κ. συμβάλουν στην επίτευξη αυτού του στρατηγικού στόχου.  Ποιά από αυτά τα σοκ είναι τεχνητά και ποιά όχι, μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστο.

Όπως και να έχει, η πανδημία του κορωνοιού ήταν ένα πολύ πετυχημένο πείραμα αφού προκάλεσε τεράστιο σοκ στον πλανήτη και κατάφερε να επιφέρει σοβαρό πλήγμα στις προσωπικότητες των ανθρώπων. Αυτό το επιβεβαιώνουμε καθημερινά στις κατ’ ιδίαν επαφές μας.  Οι άνθρωποι που γνωρίζαμε έχουν αλλάξει.  Ως εκ τούτου, είναι βέβαιο ότι το πείραμα θα επαναληφθεί.  Εκτός βέβαια αν το αποτρέψει ο Θεός.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *