Εορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την εθνική παλιγγενεσία καλώντας το λαό σε πνευματική παλιγγενεσία

Εορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την εθνική παλιγγενεσία καλώντας το λαό σε πνευματική παλιγγενεσία

Για πρώτη φορά στη ζωή των πλείστων ζώντων Κυπρίων, απανταχού Ελλήνων και Ορθοδόξων Χριστιανών, η σημερινή μεγάλη εορτή τιμάται υπό τόσο αντίξοες συνθήκες με απαγορευτικά προσέλευσης στους ναούς, οργανώσεις παρελάσεων και άλλων εκδηλώσεων.

Οι συνθήκες που βιώνουμε αυτήν την περίοδο ως Κύπριοι πολίτες, Ορθόδοξοι Χριστιανοί αλλά και ως ανθρωπότητα είναι πρωτόγνωρες αλλά όχι μοναδικές.  Αποτελούν συνέχεια αυτών που έχουν προηγηθεί, όπως το κούρεμα των καταθέσεων, τα μνημόνια, υφαρπαγή των περιουσιών και η φτωχοποίηση των λαών και πρόγευση των όσων θα ακολουθήσουν.  Είναι άλλη μία έκφραση του δόγματος του σοκ που έχει προ πολλού υιοθετήσει η νέα τάξη πραγμάτων για να υποδουλώσει την ανθρωπότητα και να προετοιμάσει το έδαφος για τον ερχομό του Αντίχριστου. 

Η επίθεση δεν είναι μόνο κατά της Κύπρου, της Ελλάδας, της Ορθοδοξίας και του Χριστιανισμού, αλλά όλων των δογμάτων και όλων των εθνών.  Ο πόλεμος είναι παγκόσμιος κατά όλης της ανθρωπότητας.

Για την παγκόσμια ολιγαρχία της ούτω καλούμενης νέας τάξης πραγμάτων, οι ζωές των ανθρώπων είναι αδιάφορες.  Γι’ αυτό εξάλλου και για δεκαετίες η παγκόσμια ολιγαρχία αφήνει εκατομμύρια συνανθρώπων μας να πεθαίνουν από την πείνα συγκεντρώνοντας όλο και περισσότερο πλούτο στα βρώμικα χέρια της.

Η πανδημία του κορωνοιού δεν είναι τίποτε άλλο από ένα τεχνητό κατασκεύασμα μαζικής καταστροφής ανθρωπίνων ζωών το οποίο πλεονεκτεί των πυρηνικών όπλων στο ότι δεν καταστρέφει υλικά πράγματα και δεν απομειώνει τον υλικό πλούτο των παγκόσμιων ολιγαρχιών.  Όσο περνά ο καιρός αποκαλύπτονται νέα στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι ο κορωνοιός είναι εργαστηριακό κατασκεύασμα και όχι προϊόν ζωικής μόλυνσης όπως διαδίδουν οι μυθοπλάστες εγκέφαλοι που τον επινόησαν.

Οι απανταχού πολιτικοί, των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία εκπροσωπεί την νέα τάξη πραγμάτων,  μιλούν για τον αόρατο εχθρό.  Ορθά λαλούν, παρόλο που άλλο εννοούν.   Ο αόρατος εχθρός δεν είναι ο κορωνοιός αλλά οι εμπνευστές του.

Η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ ιδρύθηκε λόγω πίστης στις προφητείες των Αγίων της Εκκλησίας μας περί των όσων βιώνουμε σήμερα και όσων θα επακολουθήσουν και θέλησης να αντισταθεί σε αυτά και να αποτελέσει προζύμι της πνευματικής εξέγερσης του λαού μας ενάντια στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης και τα σατανικά σχέδια της παγκόσμιας ολιγαρχίας.

Πριν 200 περίπου χρόνια, οι πρόγονοί μας που βρίσκονταν σε πιο δύσκολες στιγμές από αυτές που περνούμε σήμερα, τόλμησαν το φαινομενικά ακατόρθωτο, επιλέγοντας την εορτή της εξαγγελίας του κοσμοσωτήριου μηνύματος της ενανθρώπησης του Κυρίου για να ξεκινήσουν το δικό τους εθνοσωτήριο αγώνα, θέτοντας έτσι το Θεό πρωτεργάτη στον αγώνα τους. 

Παραδειγματιζόμενοι από τους προγόνους μας και έχοντας κατά νου ότι «τα αδύνατα τοις ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ» και «όπου βούλεται Θεός, νικάται φύσεως τάξις» εμείς στην ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ την σημερινή κοσμοσωτήριο ημέρα κηρύσσουμε πνευματικό πόλεμο κατά του πραγματικού αόρατου εχθρού και καλούμε το λαό σε πνευματική παλιγγενεσία για αναχαίτηση της προέλασής του στην πατρίδα μας, στον Ελληνισμό, στην Ορθοδοξία και το ανθρώπινο γένος γενικότερα.

Με τα λιγοστά όπλα που διαθέτουμε θα επικοινωνούμε καθημερινά με το λαό προς αφύπνιση, ενημέρωση , ενδυνάμωση και οργάνωσή του.

Ευχόμαστε ο Θεός να ευλογήσει το έργο μας.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *