Όπου Θεός βούλεται νικάται φύσεως τάξις

Όπου Θεός βούλεται νικάται φύσεως τάξις

Γιά άλλη μία χρονιά προσεγγίζουμε τα Χριστούγεννα υπό άθλιες συνθήκες.  

Μεγάλο μέρος της πατρίδας μας παραμένει κατεχόμενο και εξισλαμισμένο. 1 στους 4 συμπολίτες μας ζεί κάτω ή κοντά στο όριο της φτώχιας ενώ η πνευματική,ψυχική και κοινωνική κατάσταση του λαού μας είναι αξιοθρήνητη.

Η ανθρωπότητα εξανδραποδίζεται τάχιστα μετατρεπόμενη σε άμορφη, αδύναμη και άβουλη μάζα ως αποτέλεσμα των απανωτών δαιμονικών ενεργειών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.  Η πολιτική και οικονομική ολιγαρχία που έχει επιβληθεί με την νέα τάξη πραγμάτων απεργάζεται την φτωχοποίηση των ανθρώπων και την ψυχολογική εξόντωσή τους για κάμψη των αντιστάσεών τους στις προσπάθειες ισοπέδωσης των προσωπικοτήτων τους .    

Οι πολίτες σε πολλές χώρες αντιδρούν είτε με την αποπολιτικοποίησή τους, είτε διά της ψήφου τους υπέρ ακραίων εθνικιστικών επιλογών, είτε δυναμικά εξεγειρόμενοι κατά των τοπικών κυβερνόντων.

Οι Κύπριοι πολίτες παραμένουν ακόμη παθητικοί στα πολλά και μεγάλα σόκ που έχουν υποστεί, επιτρέποντας στο διεφθαρμένο ολιγαρχικό κομματικό κατεστημένο να συνεχίζει να νέμεται τον δημόσιο πλούτο, να συντηρεί την μειοδοτική στάση στο εθνικό ζήτημα και να ροκανίζει με νομοθετήματα τον ελληνορθόδοξα δομημένο κοινωνικό ιστό.

Με θαυμαστό τρόπο, η πατρίδα μας συνεχίζει να ξεπερνά τις συμπληγάδες που βρίσκονται στην πορεία της διατηρώντας ζωντανή την ελπίδα της απελευθέρωσης και ηθικής αναγέννησης . Ο Θεός φαίνεται να σκεπάζει την νήσο των Αγίων Του και να ψάχνει αφορμή να την σώσει από τον Τούρκο κατακτητή και το παγκοσμιοποιημένο πνεύμα.  

Αυτά τα Χριστούγεννα ας ευχηθούμε στον Θεό της παναγάπης να μας δώσει την δύναμη να ξεσηκωθούμε για προάσπιση της ελληνορθόδοξης ταυτότητας και της ελευθερίας μας.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *