Η εγκληματικότητα ως εργαλείο της παγκοσμιοποίησης
Άθως Κοιρανίδης, Πρόεδρος Πνοής Λαού
19 Μαϊου 2018
Τις τελευταίες δεκαετίες η πατρίδα μας μαστίζεται από έντονα φαινόμενα εγληματικότητας. Φόνοι, ληστείες, βιασμοί, κακοποιήσεις, ναρκωτικά. Ο πάλαι ποτέ παράδεισος στον οποίο ο κάθε ξενητεμένος Κύπριος φοιτητής ή εργαζόμενος πρόσβλεπε να επιστρέψει για να δημουργήσει οικογένεια και να ζήσει ήσυχα, ασφαλισμένα και ειρηνικά έχει σταδιακά μετατραπεί σε άντρο εγκληματιών.
Θεωρητικά, το μικρό μέγεθος του νησιού μας έπρεπε να αποτρέπει την εκκόλαψη και να διευκολύνει την πάταξη της εγκληματικότητας. Στην πράξη αυτό δεν κατέστη δυνατό για τον απλούστατο λόγο ότι ο ανθρώπινος παράγοντας γιά άλλη μία φορά λειτούργησε αρνητικά. Η διαπλοκή και η διαφθορά των υπεύθυνων έδωσε χώρο στην εξάπλωση της εγκληματικότητας.
Η διαφθορά και η διαπλοκή εισχώρησαν στον γονότυπό μας λόγω της κατάρρευσης του παραδοσιακού αξιακού συστήματος του λαού μας. Οι αρχές της χριστιανικής πίστης, η αγνότητα της ορθόδοξης πατερικής παράδοσης και η σοφία του αρχαίου ελληνικού πνεύματος που συνέθεταν το αξιακό σύστημα μας, υπέστησαν τις τελευταίες δεκαετίες δρυμεία επίθεση από τους εγκέφαλους της παγκόσμιας διακυβέρνησης με στόχο την άλωση της αξιοζήλευτης κοινωνίας μας και επιβολή των δικών τους καταστροφικών προτύπων. Χρησιμοποιώντας το πάθος για το χρήμα ως δέλεαρ, οι παγκοσμιοκράτες εξαγόρασαν τις συνειδήσεις απλών ευάλωτων ανθρώπων μετατρέποντάς τους σε πιόνια στη σκακιέρα των δαιμονικών τους σχεδίων. Χρησιμοποιώντας ως δέλεαρ την μεγαλομανία για δόξα των πολιτικών και των μανταρίνων, εξαγόρασαν τις δικές τους συνειδήσεις χειραγογώντας τους στη συγκάλυψη των παράνομων ενεργειών τους.
Οι εγκέφαλοι της παγκόσμιας διακυβέρνησης, υποκινούμενοι από τα επιστημομικά ευρήματα ερευνών πολλών δεκαετιών, οι οποίες κατέδειξαν την ευκολία χειραγώγησης ανθρώπων με διαβρωμένο αξιακό σύστημα, επένδυσαν στην αποδόμηση του κοινωνικού ιστού μέσα από τη διαπλοκή, τη διαφθορά, τα ναρκωτικά, την βία, τον ψυχολογικό πόλεμο, την μαζική πρόσμειξη εθνοτήτων μέσα από παράνομη μετανάστευση, την κοινωνική ανισότητα, την οικονομική ανέχεια, την διάλυση της δημόσιας υγείας, την υπονόμευση της δημόσιας παιδείας, την νόθευση των θρησκειών μέσα από τον οικουμενισμό και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στους πολυεθνικούς κολοσσούς.
Ως αποτέλεσμα, έχουμε φτάσει στην σημερινή άθλια κατάσταση. Παρόλη τη σοβαρότητά της, η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, καθότι οι ελληνορθόδοξες ρίζες του λαού μας είναι βαθιές και το μικρό μέγεθος του κράτους μας επιτρέπει την αποτελεσματική αναχαίτιση των επιθέσεων της παγκόσμιας διακυβέρνησης και την γρήγορη ανάκαμψη.
Αυτό που χρειάζεται είναι η κάθαρση της πολιτικής ηγεσίας η οποία συγκαλύπτει την εγκληματικότητα για ιδιοτελείς σκοπούς. Όπως λέγει το γνωστό ρητό « το ψάρι βρωμά από το κεφάλι». Οι πολίτες επιβάλλεται να διεκδικήσουν δυναμικά την κάθαρση αν είναι να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε για τις επόμενες γενεές ένα αξιοπρεπές μέλλον.
Leave a Reply