Άλλο ένα σκάνδαλο διαπλοκής της κυβέρνησης Αναστασιάδη

Άλλο ένα σκάνδαλο διαπλοκής της κυβέρνησης Αναστασιάδη

Κατά την τελευταία συνεδρία του το Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε τον Σταύρο Ευαγόρου, μέχρι πρόσφατα έμμισθο στέλεχος του ΑΚΕΛ, πρώην βουλευτή για 3 θητείες και πρώην εκπρόσωπο του κόμματος στα διοικητικά συμβούλια διαφόρων ημι-κρατικών οργανισμών, στη θέση του μη εκτελεστικού συμβούλου της Κεντρικής Τράπεζας.

Προφανώς ο διορισμός του Σταύρου Ευαγόρου εμπίπτει στην πολιτική του Πρόεδρου Αναστασιάδη για διορισμό «των αρίστων των αρίστων» και δεν έχει καμία σχέση με την σύμπλευση των κομμάτων ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ στο κυπριακό και την προσπάθεια τους να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες της Κεντρικής Τράπεζας και στελεχών των 2 κομμάτων στο σκάνδαλο της άλωσης και κατάρρευσης του κυπριακού τραπεζικού συστήματος.

Η παρούσα κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη εργάζεται πυρετωδώς για να ξεπεράσει την προηγούμενη του Δημήτρη Χριστόφια στη διαφθορά και στο ρουσφέτι και φαίνεται ότι τελικά θα τα καταφέρει.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *