Αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών

Αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών

Ο κυρίαρχος λαός καθόρισε με τη ψήφο του τη σύνθεση της νέας Βουλής.  Συγχαίρουμε όλους τους νεοεκλεγέντες βουλευτές και ευχόμαστε ο Θεός να τους φωτίζει να υπηρετούν το λαό με πατριωτισμό, τιμιότητα και ανιδιοτέλεια.

Ευχαριστούμε όσες και όσους τίμησαν τη ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ με τη ψήφο τους στην πρώτη της εκλογική αναμέτρηση. 

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την συρρίκνωση του δικομματισμού στην Βουλή και την εκλογή σημαντικού αριθμού νέων προσώπων.

Ως νεοσύστατο κίνημα, κακίζουμε τη φίμωση που μας επέβαλαν κάποια ΜΜΕ και καλούμε την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης να ελέγξει αν ακολουθήθηκε ο νενομισμένος κώδικας. 

Πιστεύουμε ότι η φίμωση των νεοσύστατων κομμάτων ήταν ένας από τους κύριους λόγους εκτόξευσης της αποχής στο 33,3%.  Είναι φανερό ότι ο λαός αποστρέφεται το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς.  Το φαινόμενο της αποχής μας ανησυχεί ιδιαίτερα αφού επιτρέπει στο διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο να ποδηγετεί το σύστημα.

Καλούμε τους πολίτες σε εγρήγορση καθότι έρχονται δύσκολες μέρες για την πατρίδα μας.  Ιδιαίτερα καλούμε τους απέχοντες να επαγρυπνούν καθότι η ενεργοποίησή τους θα αποτελέσει ασπίδα στις προσπάθειες των ξένων κέντρων αποφάσεων και των εδώ εκπροσώπων τους να επιβάλουν τα σχέδιά τους στην πατρίδα μας.

Η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ θα συνεχίσει απτόητη τον αγώνα της με στόχο την πάταξη της διαφθοράς, την απελευθέρωση από την Τουρκική κατοχή και την μετατροπή της Κύπρου σε προηγμένη δημοκρατική πολιτεία και θα συνεχίσει να πρωτοστατεί στην αντίσταση ενάντια στη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης και σε οτιδήποτε αντίκειται στο ορθόδοξο φρόνημα.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *