Υπό εκβιασμό ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ;

Υπό εκβιασμό ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ;

Με χθεσινή ανακοίνωσή της η ΠΝΟΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ έθεσε κάποια πολύ σοβαρά ερωτήματα που αφορούν τη σχέση του δικηγορικού γραφείου του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Ρώσο φυγόδικο ολιγάρχη Λεόνιντ Λεπέτεβ.

Αν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν εντός και εκτός Κύπρου ευσταθούν, τότε η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή και άκρως επικίνδυνη.  

Η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ καλεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να απαντήσει άμεσα τα ερωτήματα που έθεσε η ΠΝΟΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ καθώς και τα ακόλουθα ερωτήματα :

  1. Μήπως δέχεται οποιεσδήποτε πιέσεις ή/και εκβιασμούς από οιονδήποτε ;
  2. Πως εξηγείται η αισιοδοξία του ιδίου και του ΔΗΣΥ σε λύση εντός του 2016 όταν η Τουρκική αδιαλλαξία είναι μεγαλύτερη από όσο ποτέ προηγουμένως ; 
  3. Γιατί παραμένει προσκολλημένος στο φιλοτουρκικό Αγγλοαμερικανικό άρμα και αρνείται τα κελεύσματα της παραδοσιακά φίλης Ρωσίας για παροχή στρατιωτικών διευκολύνσεων και συνεργασία στην εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων ;

Η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ καλεί τον Κυπριακό λαό σε αφύπνιση και εγρήγορση.

Οι βουλευτικές εκλογές της 22ας Μαΐου αποτελούν  σπάνια ευκαιρία ανατροπής των σχεδίων των φιλοτουρκικών ξένων κέντρων αποφάσεων για παράδοση της πατρίδας μας στην Τουρκική κηδεμονία.

Η παρουσία της ΠΝΟΗΣ ΛΑΟΥ στη νέα βουλή θα αποτελέσει την αφετηρία για την απαλλαγή του τόπου από το παλαιοκομματικό ολιγαρχικό κομματικό κατεστημένο που έχει οδηγήσει την πατρίδα μας στην άθλια πνευματική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση που βιώνουμε σήμερα.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *