Άλλο ένα σκάνδαλο μεγατόνων συγκαλύπτεται από το πολιτικό κατεστημένο

Άλλο ένα σκάνδαλο μεγατόνων συγκαλύπτεται από το πολιτικό κατεστημένο

 Σε τηλεοπτική συνέντευξή του χθες ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργος Περδίκης απεκάλυψε ότι το καλοκαίρι του 2013 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε μια κλειστού τύπου σύσκεψη στην εξοχική προεδρική κατοικία, ανέφερε στους πολιτικούς αρχηγούς ότι η οικονομική πτυχή του σκανδάλου των εξοπλισμών της Εθνικής Φρουράς, ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερη από το σκάνδαλο που κατέστρεψε τις τράπεζες.  Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι τα χρήματα που ”φαγώθηκαν” για την αγορά οπλικών συστημάτων, ποτέ δεν αναζητήθηκαν από την Κυπριακή Δημοκρατία. Ο Γιώργος Περδίκης μίλησε και για μίζες, τις οποίες λάμβαναν κάποιοι από την αγορά αχρείαστων οπλικών συστημάτων στην Εθνική Φρουρά.  Εξοπλισμός που αγοράστηκε, προκειμένου να πλουτίσουν κάποιοι, χωρίς όμως να αξιοποιηθεί ποτέ. 

Η αποκάλυψη του κ Περδίκη γεννά τα ακόλουθα ερωτήματα:

  1. Γιατί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκαλύπτει για 2,5 τουλάχιστον χρόνια αυτό το σκάνδαλο ;
  2. Γιατί κανένας πολιτικός αρχηγός δεν είχε την ευαισθησία να αποκαλύψει το σκάνδαλο και να ζητήσει δημόσια την διερεύνησή του.

Η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ γνωρίζει την απάντηση:  Επειδή  είναι όλη η συμμορία των πολιτικών μπλεγμένη. «Κόρακας, κόρακα μάτι δεν βγάζει».  Αυτός είναι και ο λόγος που όπως έχει αποκαλύψει η ΠΝΟΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, από τα 70 μέγιστα οικονομικά σκάνδαλα των τελευταίων 25 ετών, μόνο 3 εξιχνιάσθηκαν. 

Η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ ζητά από τον Γενικό Ελεγκτή και τον Γενικό Εισαγγελέα να επιληφθούν άμεσα του θέματος και να καλέσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να στοιχειοθετήσει την μαρτυρία του.

Η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ καλεί επίσης το λαό να δώσει τέλος στην κλεπτοκρατία που έχει επιβάλει το διεφθαρμένο ολιγαρχικό πολιτικό κατεστημένο, εξοστρακίζοντάς το με την ψήφο του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.  Μόνο τότε θα αποκαλυφθούν όλα τα σκάνδαλα και θα τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *