Κατέρχεται στις βουλευτικές εκλογές η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ

Κατέρχεται στις βουλευτικές εκλογές η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ

Η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή της όπως διεκδικήσει την ψήφο του Κυπριακού λαού στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.  Το ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΛΑΟΥ θα ανακοινωθεί περί τα τέλη Μαρτίου.

Η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ ιδρύθηκε τον περασμένο Αύγουστο  συναισθανόμενη την απογοήτευση και απαξίωση των πολιτών απέναντι στους πολιτικούς, στα κόμματα και στους θεσμούς και την αποστασιοποίηση τους από την εκλογική διαδικασία.

Η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ ξεκίνησε με ξεκάθαρο όραμα να καταστεί η Κύπρος κυρίαρχη και προηγμένη δημοκρατικά πολιτεία όπου όλοι οι νόμιμοι κάτοικοι να απολαύουν των βασικών ελευθεριών, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του Ευρωπαϊκού κεκτημένου σε συνθήκες ασφάλειας, οικονομικής και κοινωνικής ευημερίας.

Η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ εισήλθε στο πολιτικό πεδίο με καθαρές θέσεις σε όλα τα ζωτικά θέματα που απασχολούν την πατρίδα μας, ιδιαίτερα στο Κυπριακό, την διαφθορά, τους θεσμούς, την οικονομία, την παιδεία και την υγεία.  Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο Κυπριακό με την ετοιμασία στρατηγικού σχεδίου για επίλυση του στη βάση του ενιαίου κράτους και μιας νέας πορείας, καθώς επίσης και στη διαφθορά με την δημιουργία της ιστοσελίδας diafania.org στην οποία αναρτούνται στοιχεία, αναλύσεις και στατιστικές για σοβαρές υποθέσεις διαφθοράς που ταλανίζουν την πατρίδα μας, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων συγκαλύπτεται ή παραμένει ανεξιχνίαστη για πολλά χρόνια.

Εξίσου καθαρές και καινοτόμες είναι οι καταστατικές πρόνοιες του κινήματος οι οποίες προβλέπουν την περιορισμένη διάρκεια ζωής για αποφυγή πελατειακής σχέσης με τους ψηφοφόρους, την πλήρη διαφάνεια στα οικονομικά, την ετήσια εναλλαγή της ηγεσίας του 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *