Άκρως επικίνδυνος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Συνεχίζει ακάθεκτος το ροκάνισμα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Άκρως επικίνδυνος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Συνεχίζει ακάθεκτος το ροκάνισμα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει γίνει άκρως επικίνδυνος.  Παρά τις συνεχείς προκλητικές  δηλώσεις των Τούρκων και Τουρκοκυπρίων αξιωματούχων με τις οποίες διατυμπανίζουν την εμμονή τους για διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο ίδιος συνεχίζει να τους διευκολύνει με απανωτές «γκάφες».

Ο εκπρόσωπος του Μουσταφά Ακκιντζί, Μπαρίς Μπουρτζού, δήλωσε ξεκάθαρα την περασμένη βδομάδα ότι ο Νίκος Αναστασιάδης παραπλανεί λέγοντας ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης έχει δεχτεί την μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας.  Μάλιστα, μετά την δήλωση του εκπρόσωπου του ΑΚΕΛ στην διαπραγματευτική ομάδα Τουμάζου Τσελεπή ότι οι δηλώσεις του Μπαρίς Μπουρτζού παρερμηνεύθηκαν, ο τελευταίος επανήλθε για να τις επιβεβαιώσει.

Παρόλα αυτά, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και οι υποστηριχτές του στο ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ συνεχίζουν να μιλούν για λύση μέσα στο 2016.  Η κοροϊδία έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο.   Ο κυπριακός λαός δεν πιστεύει τα όσα λένε.   Ο λαός θέλει να δει πράξεις. 

Καλούμε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να σταματήσει την παραπλάνηση του λαού και :

Α          Να δηλώσει επίσημα και ξεκάθαρα ότι η συνέχιση της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε λύση

Β          Να ζητήσει από την Τουρκοκυπριακή πλευρά να ξεκαθαρίσει την θέση της ως προς την συνέχιση της Κυπριακής Δημοκρατίας σε περίπτωση λύσης.  

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *