Προαποφασισμένο το κούρεμα ομολόγησε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Προαποφασισμένο το κούρεμα ομολόγησε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Μετά από 3 ολόκληρα χρόνια κοροϊδίας του Κυπριακού λαού, ο Πρόεδρος  Αναστασιάδης ομολόγησε σε συνέντευξή του στο ΣΙΓΜΑ ότι το κούρεμα καταθέσεων ήταν προαποφασισμένο. 

Αυτό που δεν έχει ακόμη ομολογήσει είναι αυτό που ολόκληρος ο Κυπριακός λαός πιστεύει, ότι δηλαδή γνώριζε πριν την εκλογή του την προειλημμένη απόφαση και :

  1. Κορόιδεψε προεκλογικά τον λαό υποσχόμενος ότι δεν θα συνέβαινε.
  2. Φρόντισε οι πελάτες και τα συγγενικά του πρόσωπα να φυγαδεύσουν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό.
  3. Δεν προσπάθησε να την αποτρέψει.
  4. Συνέργησε στην υλοποίησή της και στην ολοκλήρωση του συνωμοτικού σχεδίου για καταστροφή του τραπεζικού συστήματος  με το ξεπούλημα των εν Ελλάδι δραστηριοτήτων των Κυπριακών τραπεζών το οποίο έδωσε την χαριστική βολή στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα και ταυτόχρονα δώρισε κέρδη δισεκατομμυρίων ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς και τους συνεργάτες της.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έχει αναλώσει τα πρώτα 3 χρόνια της θητείας του παίζοντας με την νοημοσύνη του λαού, παραποιώντας και παραπλανώντας , διασύροντας ακόμη περισσότερο το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας από ότι τον εξευτέλισε ο προκάτοχός του.   Ο Πρόεδρος οφείλει να βρει την δύναμη να περισώσει ότι έχει απομείνει από την αξιοπιστία του, αν μη τι άλλο για χάρη της υπόστασης του αξιώματος που κατέχει.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *