Χαιρετίζουμε τις θέσεις της Ρωσίας στο Κυπριακό

Χαιρετίζουμε τις θέσεις της Ρωσίας στο Κυπριακό


Η άρνηση του Υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ να μεταβεί στα κατεχόμενα για να συναντήσει τον Μουσταφά Ακιντζί και οι θέσεις του περί εγγυήσεων, χρονοδιαγραμμάτων, επιδιαιτησίας και άλλων πτυχών του Κυπριακο, επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά την ορθή θέση και την ειλικρινή στήριξη της Ρωσικής Δημοκρατίας στον αγώνα της Κύπρου ενάντια στην Τουρκική κατοχή.
Καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραδειγματιστεί από τη στάση του κ. Λαβρόφ και να απαιτήσει από τους ξένους αξιωματούχους που επισκέπτονται την Κύπρο παρόμοια συμπεριφορά με αυτή του Ρώσου ΥΠΕΞ. 
Η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ τάσσεται ενάντια κάθε πράξης έμμεσης αναγνώρισης του ψευδοκράτους και υπόσκαψης της Κυπριακής Δημοκρατίας και καλεί την κυβέρνηση να ενεργήσει προς αυτή την κατεύθυνση.  Καλεί επίσης την κυβέρνηση να αλλάξει την ηττοπαθή και δουλική νοοτροπία της έναντι του Τούρκου κατακτητή και να διεκδικήσει με αξιοπρέπεια και δυναμισμό το δίκαιο του λαού μας.  Το έδαφος είναι πρόσφορο όσο ποτέ άλλοτε λόγω των γεωπολιτικών δεδομένων.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *