Χαιρετίζουμε τη στάση του Ρώσου ΥΠΕΞ απέναντι στον εγκάθετο του Αττίλα

Χαιρετίζουμε τη στάση του Ρώσου ΥΠΕΞ απέναντι στον εγκάθετο του Αττίλα

Η άρνηση του Υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ να μεταβεί στα κατεχόμενα για να συναντήσει τον Μουσταφά Ακιντζί επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά την ορθή θέση και την ειλικρινή στήριξη της Ρωσίας στον αγώνα της Κύπρου ενάντια στην Τουρκική κατοχή και παραδειγματίζει την Κυπριακή κυβέρνηση ως προς τον χειρισμό του παράνομου κατοχικού καθεστώτος.

Η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ τάσσεται ενάντια κάθε πράξης έμμεσης αναγνώρισης του ψευδοκράτους και υπόσκαψης της Κυπριακής Δημοκρατίας και καλεί την κυβέρνηση να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και με αξιοπρέπεια και παρρησία να απαιτήσει από τους ξένους αξιωματούχους που επισκέπτονται την Κύπρο παρόμοια συμπεριφορά με αυτή του Ρώσου ΥΠΕΞ.

Η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ δεν αιθεροβατεί πιστεύοντας ότι η κυβέρνηση του κ. Αναστασιάδη θα αλλάξει νοοτροπία αφού είναι ταγμένη, όπως και η προηγούμενη του κ Χριστόφια, στην αποδόμηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την αναβάθμιση του ψευδοκράτους ως στρατηγικά εργαλεία για επιβολή λύσης Διζωνικής Δικοινωνικής Ομοσπονδίας στη βάση συνεταιρισμού 2 πολιτικά ίσων συνιστώντων κρατών. 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *