Καταδικάζουμε την υπερψήφιση του νόμου για το Σύμφωνο Συμβίωσης

Καταδικάζουμε την υπερψήφιση του νόμου για το Σύμφωνο Συμβίωσης

Η Κυπριακή Βουλή συνέχισε χθες την εργολαβική προσπάθεια του διεφθαρμένου ολιγαρχικού πολιτικού κατεστημένου της χώρας μας για αποδόμηση της εθνικής ταυτότητας, του κοινωνικού ιστού και της παράδοσης του λαού μας υπερψηφίζοντας το νόμο που αναγνωρίζει και θεσμοθετεί τη συμβίωση ομόφυλων αλλά και ετερόφυλων ζευγαριών που δεν επιθυμούν θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο.

Οι ισχυρισμοί περί προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των πολιτών αποτελούν υποκριτικές δικαιολογίες και προφάσεις εν αμαρτίαις.

Η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ αναγνωρίζει και σέβεται το ανθρώπινο δικαίωμα του κάθε Κύπριου πολίτη να κάνει τις προσωπικές του επιλογές, νοουμένου ότι αυτές δεν προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και τα ήθη του λαού μας και δεν αντίκεινται στα ζωτικά στοιχεία της εθνικής, κοινωνικής και πολιτιστικής μας ταυτότητας.

Η ΠΝΟΗ ΛΑΟΥ πιστεύει ότι η οικογένεια αποτελεί το κύτταρο της κοινωνίας μας και θα πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού.   Νομοθετήματα όπως το περί Συμφώνου Συμβίωσης υποσκάπτουν το θεσμό της οικογένειας και αποτελούν δούρειο ίππο για την Κυπριακή κοινωνία.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *