Ο νόμος για πώληση δανείων ψηφίστηκε – το έγκλημα συνεχίζεται

Ο νόμος για πώληση δανείων ψηφίστηκε – το έγκλημα συνεχίζεται

Ψηφίστηκε χθες ο νόμος για την πώληση των δανείων, με το πιστόλι στον κρόταφο, αφού όπως προειδοποίησε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ η μη ψήφισή του θα οδηγούσε σε περιπέτειες.

Ο σημαντικότατος αυτός νόμος ψηφίστηκε οριακά με μόνο 1 ψήφο διαφορά.  Είναι περίεργο ότι 3 βουλευτές της ΕΔΕΚ και της Συμμαχίας Πολιτών απουσίαζαν.  Αν ήσαν παρόντες ο νόμος δεν θα ψηφιζόταν έστω και αν ήσαν παρόντες και οι 2 βουλευτές του ΔΗΣΥ – ΔΗΚΟ που επίσης απουσίαζαν.

Με τον νόμο αυτό επιτεύχθηκε ακόμη μία από τις επιδιώξεις των διεθνών κέντρων αποφάσεων και των εδώ εκπροσώπων τους, αυτή της αποδόμησης του δημογραφικού χαρακτήρα των ελεύθερων περιοχών.  Με το νόμο αυτό μεγάλο μέρος των ακίνητων περιουσιών μπορεί να καταλήξει σε ξένα χέρια και δη Τουρκικά.

Αποτελεί πάγια θέση της ΠΝΟΗΣ Λαού ότι οι αποφάσεις του Eurogroup και η κάθοδος της ΤΡΟΙΚΑ ήσαν μέρος ενός δαιμονικού συνωμοτικού σχεδίου για διάλυση του τραπεζικού συστήματος, απονεύρωση της οικονομίας και αλλοίωση των δημογραφικών δεδομένων ώστε να διευκολυνθεί η επίλυση του Κυπριακού προβλήματος και η εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων σύμφωνα με τα συμφέροντα των ξένων κέντρων αποφάσεων και όχι του Κυπριακού λαού.

 Η ΠΝΟΗ Λαού προειδοποιεί ότι το έργο δεν έχει τελειώσει.  Το τραπεζικό σύστημα θα χρειαστεί σύντομα νέα κεφαλαιοποίηση (ο Συνεργατισμός ήδη το έχει ανακοινώσει) και οι πολίτες θα κληθούν και πάλιν να στηρίξουν ποικιλοτρόπως αυτή τη φορά όχι το «Κοινό Κυπρίων» αλλά το «Κοινό Αρπακτικών» που νέμεται ήδη τις περιουσίες μας.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *