Μήπως γι’ αυτό καθυστερεί η εξιχνίαση των σκανδάλων;

Μήπως γι’ αυτό καθυστερεί η εξιχνίαση των σκανδάλων;

Η δημοσιοποίηση της καταχωνιασμένης κατάθεσης του Μιλτιάδη Νεοφύτου με την οποία πριν 7 ολόκληρους μήνες αποκάλυψε την χρηματοδότηση της εκστρατείας του Δημήτρη Χριστόφια από την εταιρεία Focus με 2 εκατομμύρια λίρες, ρίχνει φώς σε αυτή την σκοτεινή υπόθεση που καίει τα 2 μεγάλα κόμματα του ολιγαρχικού καθεστώτος της χώρας μας.

Η εμπλοκή βουλευτών του ΑΚΕΛ σε αυτή την υπόθεση και η από καιρού παραδοχή του ΔΗΣΥ για την δική του συμμετοχή, εξηγεί με ξεκάθαρο τρόπο τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην εξιχνίαση του εγκλήματος της κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος. Εξηγεί επίσης την ακατανόητη δυσκολία στη λήψη κατάθεσης από τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να υπολογίσει κανείς τις συναλλαγές των 2 μεγάλων κομμάτων αλλά και του λοιπού πολιτικού κατεστημένου με πρόσωπα επιρροής όπως τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Είναι φανερό ότι το πολιτικό κατεστημένο και οι εγκάθετοί του κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να αποφύγουν ή έστω να καθυστερήσουν την εξιχνίαση των πολλών και μεγάλων σκανδάλων στα οποία εμπλέκονται ώστε να δοθεί χρόνος να διεξαχθούν οι επόμενες βουλευτικές πριν οι πολίτες συνειδητοποιήσουν περί τινών πρόκειται. 

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *